KONTAKTA OSS

Badrumsprecision i Sverige AB
Klangfärgsgatan 11A
426 52 Västra Frölunda
info@badrumsprecision.se
Växeltelefonnummer:
031 – 388 00 80

ÖPPETTIDER

Måndag – Fredag: 07:00 – 17:00

Verksamhetsområde:
Storgöteborg och Norra Halland

Projektledare Marcus
Direktnummer: 0736 20 87 15


FÖLJ OSS
Image Alt

Case

Skräddarsytt

vi vägleder dig

Önskar du tidlös design, ljust och fräscht eller färgstarka färger och former? Vi har gjort det mesta. Önskar du nischer med belysning, eller föredrar du raka symmetriska linjer? Vi vägleder dig till det perfekta badrummet.

STORFORMATSPLATTOR

Storformat, kunskap och yrkesstolthet

Storformatsplattor i t ex granitkeramik kan sättas med mycket smala fogar, 1-2 millimeter. Sättning av storformat kräver större precision och gedigen hantverksskicklighet, jämfört med traditionella kakel- och klinkerplattor som är dels rundade, dels med något ojämna kanter.

Många i vår bransch tackar därför nej till dessa arbeten.

Badrumsprecision har flera kakelsättare med stor yrkesstolthet och kunskap med kvalitet och precision som ledstjärna. Just därför heter vi ”Badrumsprecision”. 

Marcus Strand - vår arbetsledare

Badrumsprecision guidar dig i djungeln av alla olika badrumsutföranden som finns att tillgå. Ibland kan det vara svårt att veta exakt hur man vill ha det, och då är vår projektledare Marcus bra att ha tillhands som vägledning i det breda utbudet. Vi samarbetar med Svenska Kakel och kan tillsammans med dig som kund vara i deras lokaler och titta i deras showroom för inspiration och olika lösningar. Marcus hjälper dig från idé och design till färdigställande. Allt för din trygghet.